Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gombás hagymába temetett karaj

A magyar konyha talán legalapvetőbb alapanyaga a hagyma. Nyersen, párolva, sütve, bundázva, grillezve, vagyis mindenféle módon fogyasztjuk. Szinte nem lehet túl sok belőle. Ezek után nem is meglepő egy olyan fogás, ahol a hús valósággal el van temetve a hagyma alá: minden szelet húsra egy fej hagyma jut.recept főétel melegétel húsétel karaj hagyma gomba temetett

Gombás hagymába temetett karaj

Tovább


Hagymavágás egy magasabb fokon

A profik így csinálják: a gyors pucolástól a hagymakoronáig

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog: 11 cuki karakter a rémálmaidból 
Macskaőrség: Macskaóriások 2 
Napi videó: 
Állati gyűjtemény 
Napi fotó: 
Profi szerszámkészlet

video hagymavideo hagyma

Tovább


Csabai kenyérlepény

Nagy rajongója vagyok a kenyérlepényeknek, legyen az olasz pizza, török pide, vagy magyar töki pompos. Sok országban megtalálható, az elv mindenhol ugyanaz. A kenyér készítésénél megmaradt tésztát sütötték meg a kemencében. A feltét vagy sütés előtt, vagy sütés után került rá. Az idők múlásával a maradékból önálló étel született, amely a világ minden táján nagy népszerűségnek örvend.

Csabai kenyérlepényrecept főétel melegétel tészta lepény kolbász tejföl hagyma csabai

Tovább


Bud Spencer emlékére

Már több mint negyven éve tudjuk, hogy az angyalok is esznek babot. A hagymás bab legnagyobb földi szószólója tegnap a mennybe költözött, hogy valaki megmutassa az angyaloknak, hogy kell igazi hagymás babot készíteni.

Mi mással tiszteleghetnék előtte, mint a saját receptemmel, ahogy én készítem.

recept főétel melegétel hagyma bab Piedone Bud Spencer hagymás

Hagymás bab

Tovább


Mustáros-csirkés parázsburgonya

Imádom a parázsburgonyát. Ez az apró újkrumpli, amit csak megmosni kell, és egy kicsit átdörgölni, és már használható is. Egy darab egy falat, és olyan jól mutatnak a tányéron az apró golyók. Tökéletesen alkalmas arra, hogy egytálételeket készítsünk belőle. Egy könnyen elkészíthető, ízletes recept.recept főétel melegétel újburgonya parázsburgonya csirke mustár hagyma

Mustáros-csirkés parázsburgonya

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.