Egyszerűen is lehet fenséges ételeket készíteni. Finom, fűszeres marhahús, lágyan olvadó mozzarellával a közepében. Mi más kell még?
Mozzarellávál töltött marharudacska
Hozzávalók:
50 dkg finomra darált marhahús
15 dkg mozzarella
só,
bors,
kevés zsiradék,
Elkészítés:
A marhahúst ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, a mozzarellát rudakra vágjuk. Kezünkbe veszünk kevés marhahúst, hosszú, lapos formára lapítjuk a kezünkben. Kettőt csinálunk belőle, a kettő közé mozzarellát teszünk, és óvatosan rudat formálunk belőle.
Zsírral kikenünk egy tűzálló tálat, egymás mellé fektetjük a rudakat. 180 fokon 30 percig lefedve pároljuk, maj tovább 5-10 percig pirítjuk.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Toochee blog: Paródiák minden mennyiségben
Macskaőrség: Macskák és majmok
Napi videó: Sportkocsi a bob pályán
Napi fotó: Bizarr tetkó