A fokhagymás kefirben pácolás a csirkemell legjobb barátja.
Gombás-zöldhagymás csirkemell
Hozzávalók:
60 dkg csirkemell
1 csomag zöldhagyma
30 dkg csiperke gomba
15 dkg bacon kocka
1 doboz kefir
2 gerezd fokhagyma
só
Elkészítés:
A zöldhagymát felkarikázzuk, a gombát felszeleteljük. A fokhagymát összetörjük, és elkeverjük a kefirben. A csirkemellet felkockázzuk, besózzuk, beleforgatjuk a kefirbe, és egy fél órát pihentetjük.
Serpenyőben zsírjára sütjük a bacont. Hozzáadjuk a húst és kifehéredésig sütjük. Ekkor hozzáadjuk a gombát és a zöldhagymát, és készre pirítjuk.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Toochee blog: Szépséges szörnyeteg
Macskaőrség: A kisoroszlán próbálgatja a hangját
Napi videó: Száguldás a térdig érő vízben
Napi fotó: Igazi gőzmozdony