Néha egész egyszerűen lehet teljesen újnak látszó fogásokat kitalálni. Ha nem hagyományos módon rakjuk össze az ételt, ha nem a megszokott hozzávalókat használunk, máris valami új kerül ki a kezünk közül. Egy egyszerű, gyorsan összedobható, és nem hagyományosan töltött paprika.
Gombás-sonkás kápiapaprika
Hozzávalók:
kápia paprika
sonka
gomba
bacon
só
bors
oregano
zsiradék
Elkészítés:
A paprikát félbevágom, csumáját, erét eltávolítom. A gombát felszeletelem, a sonkát felkockázom. A zsiradékra rádobom a sonkát, kicsit megpirítom. Rádobom a gombát, megszórom a fűszerekkel, és összepirítom a sonkával.
Az elkészült ragut a paprikára kupacolom, és körbetekerem baconnal. Tűzálló tálban 180 fokon addig sütöm, amíg a szalonna megpirul.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Toochee blog: Vemhes állatok a röntgen alatt
Macskaőrség: Meglepett macskák
Napi videó: Vicces Huskyk
Napi fotó: Fontos a pontos tájékoztatás