Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csináltál már ilyet habverővel?

Főzés közben gyakori feladat a tojás szétválasztása sárgájára és fehérjére. Ezt a viszonylag egyszerű feladatot gyakran nem sikerül jól vagy éppen tisztán megcsinálnunk. A különböző tojás elválasztó masinákkal meg nem érdemes foglalkozni, annak az elmosogatása több idővel jár, mint amennyit nyertünk a használatával.

Tovább


Egy igazi férfinak ilyen kell nyárra

Hogy nyitsz ki egy láda sört? Egy mozdulattal!

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Elhagyott helyek szépsége

Napi videó:   Gumiégetés Új-Zéland legszebb tájain

Napi fotó:  Urup-sziget, Kuril-szigetek, Szibéria

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Nyárváró tojáslepény

Ebédidő volt, valami könnyűt akartam enni, ezért körülnéztem a hűtőben. Többet akartam enni, mint egy egyszerű salátát, de nem akartam szendvicset csinálni. Ekkor pillantottam meg a tojástartót, innen jött az ötlet. Kísérletezzünk a tojással! Elég jól sikerült.

Nyárváró tojáslepény

Tovább


Zsírmágnes

Őrült ötletnek hangzik, de működik a dolog.

Előfordul, hogy ételeinken kicsit túl sok lesz a zsír. Többet tettünk bele, mint kellett, kifőtt az ételből, stb. A lényeg, hogy rosszul mutat, elrontja az ételt, vagyis valahogy meg kell szabadulni tőle. Hidegen még csak-csak le lehet szedni a tetejéről, de első tálalás előtt, melegen mit tehetünk.

Tovább


10 perces recept - Tömény erkölcstelenség

Furcsa név egy édességnek, de ha megnézed miből van, érthető az elnevezés

Tömény erkölcstelenség

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.