Főzés közben gyakori feladat a tojás szétválasztása sárgájára és fehérjére. Ezt a viszonylag egyszerű feladatot gyakran nem sikerül jól vagy éppen tisztán megcsinálnunk. A különböző tojás elválasztó masinákkal meg nem érdemes foglalkozni, annak az elmosogatása több idővel jár, mint amennyit nyertünk a használatával.
A habverő viszont mindig kéznél van, gyakran használjuk, és könnyű elmosogatni. Egy apró módosítással még a tojás szétválasztására is jó lesz.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Mai blog: Ááá, ilyen képet én is tudok.
Napi videó: Durva meglepetés horgászás közben
Napi fotó: Ilyen kellene minden lépcsőházba
(via apostrophe-ivandesign)