Help Sales ÁSZF

A csokoládé csodája

Megtekintés csak saját felelősségre:

Tovább


Bagett-asztal

Ezt a bagett-asztalt a lengyel Studio Gyalik design cég készítette.

Az asztalt egy bécsi esettanulmány ihlette, amely szerint Bécsben annyi élelmiszert dobnak ki, amennyivel Graz lakóinak felét táplálni lehetne.

Tovább


Padlizsános szendvicsragu

Nem melegszendvics, nem hidegszendvics, de akár lehet ez is, az is. Ez egy köztes állapot, meleg szendvicsragu a kenyéren.

Padlizsános szendvicsragu:

Tovább


Filterpréselő teásbögre

A teaivás piaca a jelek szerint vég nélkül ontja a különböző dizájnú és funkciójú bögréket. Legújabb felfedezettem a bögre, amelyik kipréseli helyettem a filtert. Mindezt anélkül, hogy nekem szorongatnom kellene a zacskt, csupa tea lenne a kezem, stb. A Tea Cup SlingsHOT tervezője Samir Sufi.

Tovább


Pulykarózsa

Amikor megcsináltam ezt az ételt az volt a célom, hogy egy könnyen elkészíthető, mégis különleges fogás készüljön. Az összetevők egyszerűek, gyorsan elkészíthető, és látványosan tálalható. Ínycsiklandozó finomság.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.