Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Krokodil a pikniken

Úgy látszik nem tudott ellenállni a kólának és a hamburgernek ez a krokodil a floridai Homestead város mellett, és ezért ő is beszált a piknikbe. Rodney Cammauf nem ijedt meg, előkapta kameráját, és megörökítette a hivatlan vendéget.

Tovább


Sörszállító távirányítós tank

Ha apu szerzi meg a távirányítót, ez lesz a vége.

Nem is tudom, hogy felnőtteknek vagy gyerekeknek ajánljam ezt a készüléket. Valójában gyerekeknek készült. Nagyon jópofa távirányítós játék. Négykerekű tank, amely remekül elboldogul homokban, a fűben, szilárd burkolaton. De a víz mellett sem torpan meg, mert egyszerűen behajtja kerekeit, és már úszik is. Igazán dögös és gyors kétéltű.

Tovább


Húscafat-leves

Vettem, feldolgoztam, vétek kidobni a maradékot.

Hétvégén nagyobb társaságot láttam vendégül, csevapcsicsát , pleskovicát, és hamburgert sütöttem roston. Nagyobb mennyiségű marhahúst vásároltam, és egyszerre dolgoztam fel az egészet. Megtisztítottam, levágtam a hártyás részeket, kivágtam az inakat, és daráláshoz felkockáztam a húst. A leeső hulladék nagy, húscafrangokkal borított halmot alkotott. Morogtam magamban, hogy ennyi húsból már leveset lehet főzni. Ekkor villant be az ötlet.

Tovább


Alternatív grillezők

Tovább


Gyönyörű régiségek a konyhában

Ilyet használtak valamikor régen.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.