Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Négyhúsos bableves bográcsban

Tegnap egy nagyobb társasággal, a fiam osztálytársaival, és azok családjával tartottunk egy batyus mulatságot a természetben. Mi úgy döntöttünk, hogy egy nagy bogrács bablevessel járulunk hozzá az össznépi hedonizáláshoz. Kicsit megvariáltuk a szokásos levest, hogy izgalmasabb legyen. Így született meg a

Négyhúsos bableves bográcsban

Tovább


Lebegő bár

Eredetileg ezt a képsorozatot nyári ajánlatnak szántam, amikor a meleg időben üldögélhetünk a vízben. Azonban a nyár késik, és lassan ott tartunk, hogy az árvíz miatt lesz ezekre szükség.

Tovább


A tökéletes sült baconos szendvics

Legalábbis egy igaz férfi így csinálja:

1. lépés: piritsuk meg a kenyeret és kenjük meg vajjal

Tovább


Ettél már Balutot?

Szerintem nem is fogsz. A beléd nevelt gátlások úgysem engedik.

Egészen eszement mennyiségű gátlást nevelnek belénk életűnk folyamán teljesen indokolatlanul, amit azután gonodsan továbbadunk gyermekeinknek, hogy az ő életük se legyen jobb. Különösen erősek az evéssel kapcsolatos gátlások, amik általában egyszerűen csak a kulturális különbségekből adódnak. A Balut is egy ilyen étel, amitől az európai csak undorodik, Ázsia több országában viszont mindennapos étel.

Tovább


Rumos köcsög

Az alkohol igazi ünnepe, az igazán kemény emberek csemegéje. Hogy miért az erős embereké? Lélekben erőseké. Mert óriási erő kell ellenállni neki. Ez a

Rumos köcsög.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.