Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A tökéletes militarista bárpult

A tökéletes militarista bárpult elkészítése öt lépésben:

1, Szerezzünk be egy leselejtezett M113-as páncélozott csapatszállítót.

Tovább


Különleges borospohár

A Müzz design csapatának kreatív duója, Melodi Bozkurt és Erin Turkoglu különleges borospoharat álmodott meg. A "Meld Wine" fantázianevű poharat a kéz és a pohár kölcsönhatása ihlette. Tökéletesen kézbentartható, az asztalon mégsem stabil.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   A svéd mozdonyvezető-fiúk szoknyában járnak

Napi videó:   Szellemsakkozó

Napi fotó:  A nyúl, aki igazán tud élni

(via neatorama)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Nem az ördögtől való: dzsemfixálók

A dzsemfixálók ellen hangoztatott legfőbb érv, hogy az mesterséges, műanyag, vegyszer. Ilyenkor csak egyet tudok ajánlani: olvasd el az összetevők listáját és nézd meg, mi is az.

Tovább


Igazi gyümölcstea

Egy egészen egyszerű trükkel különleges, és főleg valódi gyümölcsteát készíthetsz magadnak. Itt a lekvárfőzési szezon, használd ki a lehetőséget.

A lekvárkészítés lényege, hogy a gyümölcspépből eltávolítsuk a felesleges vizet. Ezért főzzük rákon keresztül, hogy a gyümölcsből kieresztett lé besűrűsödjön, és a pektin révén megkössön. A dzsem készítésekor is ezért rakunk dzsemfixálót.

Megúszhatjuk a főzés jelentős részét, ha egy másik trükkel szabadulunk meg a felesleges folyadéktól: egyszerűen merjük le. Amikor felforr, óvatosan merjük ki a forró,cukros gyümölcslét a fazékból. A befőtthöz hasonlóan töltsük tiszta üvegekbe, és dunsztban hűtsük ki. Ennyivel kevesebb levet kell elfőzni, gyorsabban elkészül a lekvár.

A gyümölcstea készítése innen már egyszerű. Készítsünk el egy kanna teát, és a gyümölcsléből ízlés szerinti mennyiséget öntsünk a teába. Ne feledjük, hogy a gyümölcslé már jelentős mennyiségű cukrot tartalmaz.

Ne számíts arra sem, hogy a tea szép átlátszó lesz. A mesterséges aromnákkal szemben ez valódi gyümölcsből készült, amelynek apró darabkái homályossá teszik a teát.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Benzinkútból legénylakás

Napi videó:   Anyjával a hátán

Napi fotó:  Két kerék nem lehet akadály

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Koponya és lábszárcsontok a kávéban

Képzeljük el, hogy reggel álmosan leülünk a kávénk elé, és ahogy megkeverjük, apró koponya és lábszárcsontok keverednek fel az aljáról.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.