Help Sales ÁSZF

Miből van a rágógumi?

Csak hiszed, hogy gumiból. Van abban minden más. Eredetileg az alapanyaga természetes latexanyagnak számító chicle, amely a Manilkara chicle vagy a Manilkara zapota nevű, az amerikai esőerdőkben is megtermő fafajták kérgéből kinyert tejszerű nedv.

Tovább


Grillező járgányok

Ha az az álmod, hogy tiéd legyen a leggyorsabb grillező a környéken, valami ilyesmire lesz szükséged.

Tovább


Mestercukrász cukorszobra

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Csúszda-szikla

Napi videó:   A nap idiótája

Napi fotó:  A legszebb kőműves dekoltázs

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Hogy lehet valaki ekkora idióta?

A takikomi gohan talán leginkább a rizottóra emlékeztető japán egytálétel. Lényege, hogy a hozzávalókat együtt főzik meg a rizzsel, hogy az ízek összeérjenek. Ahhoz mennyire kell idiótának lenni, hogy valaki egy McDonalds menüből főzzön takikomi gohant?

Tovább


15 perces recept - Yucatán-bab

Egy gyors tex-mex stílusú egytálétel, amely kivételesen húst nem tartalmaz. Egyszerűen, pillanatok alatt elkészíthető,

Yucatán-bab

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.