Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dobd fel az italt színes jéggel

Ebben a kánikulában a könnyű koktélokat, de akár az üdítőket is feldobhatjuk színes jégkockákkal. Ennek a legegyszerűbb módja, hogy gyümölcslevet fagyasztunk le jégkocka készítőben. Nem csak látványnak szép ,de ízében is megváltoztatjuk az italt. Egy pohár gyümölcslé ilyen módon akár koktéllá is változhat, csak ebben az esetben játszani kell a jégkocka mennyiségével.

Ezeket a jégkockák például 100 százalékos fekete ribizli-léből készítettem:

Tovább


Corn dog

Amíg a hot dog a hamburgerrel együtt karriert futott be nálunk is, a corn dog nem lett igazán népszerű. Valószínűleg azért, mert problémásabb elkészíteni, mint a hot dogot, ezért az árusok inkább hanyagolták. Csak néhány helyen lehet kapni, pedig igazán finom csemege.

Tovább


Legjobb nyári buli kellék: jégpohár

Ebben a brutális melegben minden ami jéggel kezdődik, az csak jó lehet. ilyenkor a kedvenc játékom a jégpohár. A vendégeknek ilyenkor ebben kínálom a rövidet, de a párommal kettesben is ebből kortyolok egyet az esti melegben.

Tovább


Élő tintahal a vágódeszkán

Így készül az abszolút friss sashimi. Érzékenyeknek nem ajánlom.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Kitalálod, mi a közös a képekben?

Napi videó:   Hulahoppozás 50 kilós traktorkerékkel

Napi fotó:  Teljes kilátás

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Ha nyár, akkor dinnye

Ha dinnye, akkor dinnyefaragás.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.