Help Sales ÁSZF

Kóla-jég-szívószál trükkök

Valaki főállásban ezt csinálja?

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Extrém kondomok

Napi videó:   Gejzír a parkolóban

Napi fotó:  Szörny

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Cordon Gorgon

Egy igazi ízkavalkád, amely feldobja a legnépszerűbb ételünket. Az egyik nagy kedvencem a gorgonzola sajt. Ez a tehéntejből készült olasz finomság számomra egyesíti a kéksajtok erős aromáját a Brie-sajtok könnyed lágyságával. A hét végén megleptem magammal egy darabbal, és hirtelen beugrott, ezzel töltöm meg a rántott húst. Óriás erőfeszítéssel letéptem magam a sajtról, és sikerült egy darabot átmentenem a főzéshez. Nevet is kellett neki adni, így lett Cordon Gorgon.

Tovább


Csak erős gyomrúaknak - Darázs Vodka

A shochu egy japán párlat, talán a vodkához lehet hasonlítani, bár 25 fokos italként annál gyengébb. Létezik egy extrákkal turbózott változata Ebben óriás lódarazsak vannak, amelyek az egyik legveszélyesebb rovarok a világon. A méreg képes megölni egy embert is. Akik ezt az italt szeretik, állítják, hogy a méreg csodálatos ízt ad a shochunak.

Tovább


A legnagyobb óceánjáró konyhája

Az Allure of the Seas jelenleg a világ legnagyobb luxus utasszállító óceánjáró hajója, holtversenyben a testvérhajójával, az Oasis of the Seas hajóval. A Royal Caribbean International üzemelteti. Hossza 360 m, az utasok számára 16 szint van megnyitva. 2384 fős legénység szolgálja ki az 5500-6300 utast. Egy kis bepillantás a hajókonyhába.

Tovább


Ötperces hidegkonyha – Csípős mártogató

Váratlan vendég esetén jól jön valami gyorsan tálalható csemege. Ha van otthon tortilla chips, akkor nincs gond. Nem hiteles mexikói recept (naná, ma este csaptam össze), de gond nélkül megtaláljuk a hozzávalókat otthon.

Csípős mártogató

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.