Help Sales ÁSZF

Virsliszív-tojás

Aki egy romantikus reggelit szeretne a párjának, annak tökéletes választás a szív alakú sült virsli, a közepén tükörtojással. Semmivel sem bonyolultabb, mintha egyszerűen egymás mellett sütnénk. De mennyivel elegánsabb így. Nálam bejött.

Szívtojás

Tovább


Így készül az utcai karamell sárkány

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizennégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Ügyes erotika, ami nem is az

Napi videó:   Macskavarázslat

Napi fotó:  Csoda Kínában - vagy mégsem?

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Pulyka Erdő széle módra

Ahogy a nóta mondja, "Erdő szélén nem jó lakni, mert sok fát kell hasogatni." Viszont található ott sok minden: erdei gombák, csipkebogyó, stb. Ez adta az ötletet egy finom ételhez. Készülhet tetszőleges húsból: csirkéből pulykából, sertésből, akár nyúlból is. Bár talán vadból volna a legjobb: esetleg őz, vagy vaddisznó. Nekem most csak pulyka volt itthon.

Pulyka Erdő széle módra

Tovább


Rekordméretű óriás zöldségek

Lassan itt a palántázás ideje. Ideje a rekordokra gyúrni, ha nyerni akarsz a versenyen. Nem semmi érzés lehet, ha egyetlen tököt hárman tolnak haza két talicskán.

Tovább


Ha egy csokiszelet nem elég, csinálj egy nagyobbat

Mondjuk egy mogyorós-nugátos-mogyorókrémes-karemellás csokirudat. Úgy hét és fél kilósat. És hívj meg rá egy jó nagy társasásot.

A hozzávalók

Készítsük el az alapcsokit:

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.