A tejszín és a fokhagyma egy csodás páros. Fenséges, telt, pikáns íz. Ha a benne párolódó hússal csinálunk agy kis trükköt ezt a hatást még fokozni lehet. Egy egyszerű, gyors, mégis fenséges étel.
Pikáns tejszínes szelet
A tejszín és a fokhagyma egy csodás páros. Fenséges, telt, pikáns íz. Ha a benne párolódó hússal csinálunk agy kis trükköt ezt a hatást még fokozni lehet. Egy egyszerű, gyors, mégis fenséges étel.
Pikáns tejszínes szelet
Húsvét után mindig marad egy darab sonka. Ez tökéletes alapanyag valami finom húsvét utáni húsételhez. Egy egyszerű, de nagyon finom, fűszeres aprópecsenye.
Sonkás aprópecsenye
Egy klasszikus tokány kicsit franciás ízvilágú újragondolása.
Télvégi tejszínes tokány
Egy klasszikus rizottó, egyszerű és könnyen elkészíthető fogás finom hússal és zöldséggel gazdagon.
Őszi rizottó
Egy recept, amit az élet és a foci-vb írt. Fiam nem is olyan régen mutatott nekem egy képet, amin nagy halomba sült krumpli és rajta mindenféle apróra vágott húsok voltak. Nagyon tetszett neki, hogy milyen klasszul lehet ezt közösen csipegetni. A foci vb idején összegyűltünk néhányan, és valamilyen étellel is ki kellett rukkolnom. Ekkor jutott eszembe a kép. Elkészítettem a magam változatát, és hatalmas sikere lett. Középre került a nagy tányér, körbeültük, és kézzel csipegettük a falatokat. Háromszor kellett megismételnem. Így született meg a csipegető tál. A recept maga rendkívül egyszerű, az általa nyújtott élmény teszi igazán különlegessé.
Csipegető-tál