Egy gyors egyszerű pogácsa, a különlegessége, hogy a tészta zsíros krémességét nem tejföl, joghurt, vagy valamilyen folyadék adja, hanem krémsajt.
Friss krémsajtos pogácsa
Egy gyors egyszerű pogácsa, a különlegessége, hogy a tészta zsíros krémességét nem tejföl, joghurt, vagy valamilyen folyadék adja, hanem krémsajt.
Friss krémsajtos pogácsa
Nagy rajongója vagyok a mindenféle sós pitéknek, legyen az húsos, zöldséges, sajtos. De legjobb mindezek kombinációja. Most hétvégén egy olyan verzió készült nálunk, hogy igazán benne van minden apai-anyai: csirke, sonka, gomba, füstölt sajt, medvehagyma. Melegen, hidegen egyaránt szenzációs eledel.
Úgy lesz tökéletes, ha forrón felvágva még nedves, szétesős a töltelék, így hidegen sem lesz száraz.
Sonkás-medvehagymás csirkés pite
Gomba szinte állandóan van itthon. Melegszendvicstől a pizzáig sok mindenbe kerülhet, de nem ritka, hogy a fiamra rátör a gombapanírozási láz. Ez a recept készíthető sütőben, grillben, de ha meleg az idő, a kerti faszenes grillben a legjobb. Emellett tökéletesen alkalmas arra, hogy a maradék száraz, de finom aromás sajtokat felhasználjuk.
Egy gyors, mégis ízletes vacsora. Mire felmelegszik a sütő, elkészülünk vele. Csak győzzünk eleget csinálni. Ráadásul még hidegen is finom.
Baconbe göngyölt gomba
Tejszín, fokhagyma, csirke, sajt, bor: mi más kell egy finom ebédhez. Szinte csak össze kell dobálni, és magától összeáll belőle egy olyan finom fogás, amelytől bárki megnyalja mind a tíz ujját.
Pikáns sajtos csirke
Jönnek a nagy vendégségek, kell némi vendégváró falat. Íme egy ötlet: semmi sallang: könnyű, gyors, egyszerű pogácsa. Lágy és természetesen nagyon finom.
Tejfölös-sajtos pogácsa