Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

15 perces recept - Yucatán-bab

Egy gyors tex-mex stílusú egytálétel, amely kivételesen húst nem tartalmaz. Egyszerűen, pillanatok alatt elkészíthető,

Yucatán-bab

Tovább


Ötperces hidegkonyha - Csalamádés tojáskrém

A tojásból nem csak egyszerű, megszokott krém készíthető, Egy kis ötlettel meg lehet változtatni a receptet, és az étel ízét. Egy finom és egyszerű szendvicskrém, ami pár perc alatt elkészül.

Csalamádés tojáskrém

Tovább


Tükörtojás hagymakarikában

Egy egyszerű dizájn ötlettel fel lehet dobni a legegyszerűbb reggelit is. Így készítettem ezt a tükörtojást, ami tökéletes lehet egy szendvicsben is. Egy könnyű trükk, akár kezdőknek is.

Tükörtojás hagymakarikában

Tovább


Cordon Gorgon

Egy igazi ízkavalkád, amely feldobja a legnépszerűbb ételünket. Az egyik nagy kedvencem a gorgonzola sajt. Ez a tehéntejből készült olasz finomság számomra egyesíti a kéksajtok erős aromáját a Brie-sajtok könnyed lágyságával. A hét végén megleptem magammal egy darabbal, és hirtelen beugrott, ezzel töltöm meg a rántott húst. Óriás erőfeszítéssel letéptem magam a sajtról, és sikerült egy darabot átmentenem a főzéshez. Nevet is kellett neki adni, így lett Cordon Gorgon.

Tovább


Epres-túrós rakott kalács

A szikkadt kalácsot vétek kidobni, különböző sült és rakott édességekhez tökéletes tészta még. Megmaradt a húsvéti nagy, fonott kalácsból egy harmincdekás darab. az egyik legegyszerűbb és kedvenc receptemet vettem elő, amelyen szokás szerint egy kicsit variáltam.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.