Egészséges, finom, és még jól is néz ki.
Porcsinos paradicsomsaláta
Ez a remekbe hangzó név egy egyszerű konyhai trükköt takar: hogyan használd fel a maradékot.
Egy nagyobb társaság pulykahúsból készült bolognai makarónit kapott ebédre, és megmaradt kb. fél kilónyi bolognai mártás. Ebből készült vacsorára a pástétom, ami az utolsó falatig elfogyott. De kiváló melegszendvics-krémnek is.
Olasz paradicsomos pulykapástétom
Nem tudom ki találta ki a partykon a falatnyi szendvicseket, de ez már önmagában is egy emberiség elleni vétek. Nem illik a tányérra egyszerre többet rakni, csak úgy tartani pedig kényemetlen, pláne, ha kezet kellene közben fogni. Dilis szendvicshez őrült tányér: csak húzd fel az ujjadra, és pont elfér rajta a szendvics.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Mai blog: Termesz-apokalipszis New Orleansban
Napi videó: Kétéves búvárzseni
Napi fotó: Elhagyott hullámvasút
(via iif)
A glasgowi vendéglős, Domenico Crolla nem hétköznapi pizzákat árul. Hírességek képét formázza mag sajtból és paradicsomszószból.