Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mustáros lecsós csirke

A pikáns hússzelet mellé tökéletes kiegészítő a finom zöldségágy.

recept melegétel főétel húsétel csirke mustár lecsó cukkini

Mustáros lecsós csirke

Tovább


Gombás-mustáros csirkecomb

Egy egyszerűségében is fantasztikus csirke, amelynek különleges ízét az a kevés hozzáadott mustár adja. Elkészítése gyors, könnyű és olcsó.

Tovább


Zöldséges-csirkés újkrumpli

Olyan rövid az a néhány hét, amikor igazán zsenge újkrumplit lehet kapni, ki is kell használni ezt az időszakot. Ezt a könnyen és gyorsan elkészíthető egytálételt a mustáros pác teszi különlegessé. Pár a pác az elején csak a húst borítja, párolás közben szép lassan belepi a zöldségeket is. recept főétel melegétel húsétel egytálétel újkrumpli csirke gomba répa mustár pác

Zöldséges-csirkés újkrumpli

Tovább


Mustáros-csirkés parázsburgonya

Imádom a parázsburgonyát. Ez az apró újkrumpli, amit csak megmosni kell, és egy kicsit átdörgölni, és már használható is. Egy darab egy falat, és olyan jól mutatnak a tányéron az apró golyók. Tökéletesen alkalmas arra, hogy egytálételeket készítsünk belőle. Egy könnyen elkészíthető, ízletes recept.recept főétel melegétel újburgonya parázsburgonya csirke mustár hagyma

Mustáros-csirkés parázsburgonya

Tovább


Mézes-mustáros oldalas

Amióta wellness-nácik átvették az uralmat a földön, nagyon visszaszorultak a zsírosabb húsok a gasztronómiában. Pedig ezek a húsok a legszaftosabbak, leglágyabbak, legízletesebbek. Nincs szebb látvány, mint amikor egy csontról lecuppan a tökéletesen átsült, porhanyós hús. A hús egészét átjárja a zsiradék, fenséges aromákban tobzódhatunk minden egyes harapás után. Ráadásul ha a hús néhány órát valamilyen finom pácban töltött sütés előtt, az maga a tökély. Egyszerűen fenséges.

A sertésoldalas az egyik legfinomabb falat. Most egy olyan páccal készítettem el, amelyhez minden szükséges összetevő állandóan megtalálható otthon, akármikor elkészíthető.

recept főétel melgétel húsétel sült oldalas fűszeres méz mustár paprika

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.