Tejszín, fokhagyma, csirke, sajt, bor: mi más kell egy finom ebédhez. Szinte csak össze kell dobálni, és magától összeáll belőle egy olyan finom fogás, amelytől bárki megnyalja mind a tíz ujját.
Pikáns sajtos csirke
Tejszín, fokhagyma, csirke, sajt, bor: mi más kell egy finom ebédhez. Szinte csak össze kell dobálni, és magától összeáll belőle egy olyan finom fogás, amelytől bárki megnyalja mind a tíz ujját.
Pikáns sajtos csirke
Imádom a sütőtököt. Édes, aromás, felhasználható zöldségként, gyümölcsként, levesként, köretként, süteményekbe, tésztákba, húsok mellé. Univerzális íz és vitaminbomba egész télen. Ez a recept sült húsok mellé ajánlott köret, de önmagában is egy vegetáriánus fogás lehet.
Nagyon szeretem a sós, elsősorban a húsos gombócokat, Szinte bármilyen húsfélével tölthető, ami egy kis zöldséggel lazítható. Ez a sonkás-gombás gombóc azért készült, mert előző este a pizza készítés során megmaradt sonka és párolt gomba is.
Sonkás-gombás gombóc
Érdekes, hogy amikor teljesen hagyományos összetevőket nem hagyományos módon készítünk el, mennyire más gasztronómiai élményt kapunk. tejfölt és túrót sokan eszünk otthon. De ez egy kiflibe töltve különleges meleg szendvics lehet.
Túrós szalonnás töltött kifli
Ezt a receptet erős túlzás fúziós konyhának nevezni, hiszen csupán a dél-szlávok kedvenc csevapcsicsáját tálaltam az amerikai hotdoghoz hasonlóan. De gasztronómiai élményként megér egy próbálkozást.
Szerb hotdog