Eredetileg egy ízgazdag szuper köretet akartam készíteni, de annyira zseniális lett, hogy szinte csak ezt ettük, így lett belőle egytálétel.
Juhtúrós spenótos burgonya
Eredetileg egy ízgazdag szuper köretet akartam készíteni, de annyira zseniális lett, hogy szinte csak ezt ettük, így lett belőle egytálétel.
Juhtúrós spenótos burgonya
A megszokott olasz íz egy kis szláv beütéssel. A snidling és a juhtúró varázslatos aromát képez. Ez lehetne a sajtos gnocci és a juhtúrós sztrapacska szerelemgyereke.
Juhtúrós gnocci tálka
A frissen sült parázskrumpli önmagában is egy isteni étel, annyira jó, hogy még hús sem kell mellé. De ezt még lehet fokozni: egy markáns, fűszeres mártással csodát lehet tenni. A juhtúró markáns ízét tompítja a tejszín, és a snidling egy kis zöld frissességet visz bele. És még elkészíteni is gyors és egyszerű.
Snidlinges juhtúrómártás
Ha megjelenik a medvehagyma, tudhatjuk, hogy végre itt a tavasz. Egy csodás ízesítő, amely egyszerre kínélja a hagyma és fokhagyma ízét, és a zöld levél harsány ropogósságát. Most egy végtelenül egyszerű, de nagyon ízletes sajttekercset mutatok meg.
Medvehagymás sajttekercs
A tejben áztatás a máj sütése esetében gyakran alkalmazott eljárás, de más húsok esetében is jól működik. Kevésbé ismert módszer, hogy az áztatáshoz használt fűszeres tejben is pároljuk a húst. Végül a vizet elfőve-lesütve gazdagabb aromájúvá teszi a sültet.
Tejben sült juhcomb