A technika egyszerű, a méret a kihívás.
A sajt és a sonka az egyik legtökéletesebb páros, de leggyakrabban nincs esélyük az ízeknek kibontakozni és összeérni, mert a húsban elrejtve csak párolódnak. Ez a gyors és egyszerű recept engedi kibontakozni az összetevőket, hogy legtökéletesebben kiadják az aromákat.
Brandenburgi csirke
A kacsa arra lett kitalálva, hogy megsüssék. Húsa sötét, ízletes, ha jól készítik el, húsa leomlik a csontokról. Megsütve bőre ropogós lesz, a belőle kisülő zsír ízesíti a húst, és csodálatos sárga szaft lesz belőle. Akkor az igazi, ha a hús egy éjszakát érik a fűszerekben. Egy klasszikus békebeli recept.
Kacsamell pecsenye
Egy fantasztikus erdélyi húsos egytálétel, nem hagyományos savanyú káposztából, hanem édes fejes káposztából készül. Hideg hónapokban egy tökéletes átmelengető fogás, de nyáron bográcsban elkészítve az igazi. Elkészíteni könnyű, az eredmény mégis fantasztikus.
Erdélyi káposzta
Egy igazán ízletes, pikáns szószban úszó húsgombóc? Szerintem istenien hangzik. A recept orosz eredetű. könnyen elkészíthető, és egy óra alatt tálalható.
Orosz húsgombóc