Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Desszert sütés nélkül

Amikor nincs kedved sütögetni, de azért egy kis édesség nagyon jól jönne. Ez a recept könnyen elkészíthető, minden hozzávaló lehet bármikor otthon, és ami a legfontosabb, nem kell sütni. A fantasztikus íz már csak a ráadás. recept édesség sütés nélkül keksz lekvár mogyoró csokoládé

Nyári desszert sütés nélkül

Tovább


A halál csoki-angyala

Birminghamban él egy csokoládészobrász hölgy. Ezen belül elsősorban az ijesztő, sőt rémisztő alkotásokra specializálódott. Megrendelői kifejezetten ezért fordulnak hozzá.

Egyik érdekes megrendelő a helyi alternatív temetkezési vállalkozó volt. A vállalkozás megindulásának egy éves évfordulója alkalmából partit rendezett, erre rendelte meg a halál angyalát.

A Halál angyala egy koponya, nagy szárnyakkal, és teljes egészben csokoládéból.

Tovább


Legnagyobb csokoládévonat

A csoki fővárosában, Brüsszelben építették meg a világ legnagyobb csokivonatát. dizájn csokoládé vonat

Tovább


Zserbó-golyó

A zserbó-szelet az egyik legnépszerűbb magyar édesség, de sajnos kicsit időigényes elkészíteni. Ennek egy egyszerűsített változata a zserbó golyó. Bár nem olyan zseniális, mint a zserbó-szeletszelet, de nagyon finom, és egy fél óra alatt elkészül.recept sütemény édesség zserbó golyó dió keksz lekvár csokoládé

Zserbó-golyó

Tovább


Duplán diós torta

Dió a tésztában, dió a tejszínkrémben, beborítva vastagon csokival. Mi más kell még? Semmi.recept sütemény torta dió tejszín csokoládé

Duplán diós torta

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.