Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hagymás burgonyapárnácska

A jóféle pörköltekhez, ragukhoz sokkal jobban szeretem a már megszokott tört vagy hagymás burgonyánál a különböző burgonya alapú kroketteket, fánkokat. Szebb, elegánsabb, és nem mellékesen mennyivel finomabb. Ez a recept a hagyományos, klasszikus burgonyafánk egy fűszeresebb, kicsit ízesebb, izgalmasabb változata. És hogy mivel ettem párnácskákat a hétvégén? Pénteken megismerhetitek a receptet.

recept főétel melegétel köret burgonya fánk

Hagymás burgonyapárnácska

Tovább


Pikáns sajtos-csirke

Tejszín, fokhagyma, csirke, sajt, bor: mi más kell egy finom ebédhez. Szinte csak össze kell dobálni, és magától összeáll belőle egy olyan finom fogás, amelytől bárki megnyalja mind a tíz ujját. recept melegétel főétel húsétel csirke fokhagyma bor sajt

Pikáns sajtos csirke

Tovább


Pikáns sütőtök

Imádom a sütőtököt. Édes, aromás, felhasználható zöldségként, gyümölcsként, levesként, köretként, süteményekbe, tésztákba, húsok mellé. Univerzális íz és vitaminbomba egész télen. Ez a recept sült húsok mellé ajánlott köret, de önmagában is egy vegetáriánus fogás lehet.

recept főétel melegétel köret vega vegetáriánus sütőtök

Tovább


Sonkás-gombás  gombóc

Nagyon szeretem a sós, elsősorban a húsos gombócokat, Szinte bármilyen húsfélével tölthető, ami egy kis zöldséggel lazítható. Ez a sonkás-gombás gombóc azért készült, mert előző este a pizza készítés során megmaradt sonka és párolt gomba is.

recept főétel melegétel tészta gombóc sonka gomba

Sonkás-gombás gombóc

Tovább


Túrós szalonnás töltött kifli

Érdekes, hogy amikor teljesen hagyományos összetevőket nem hagyományos módon készítünk el, mennyire más gasztronómiai élményt kapunk. tejfölt és túrót sokan eszünk otthon. De ez egy kiflibe töltve különleges meleg szendvics lehet.

Túrós szalonnás töltött kifli

recept melegétel szendvics szalonna túró

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.