Amikor ezt az étel elképzeltem, olyan fogást álmodtam meg, hogy az ízek tisztán megmaradjanak. Ezért a máj és a ragu külön készült. Olcsó, könnyen elkészíthető, tavaszias étel.
Pikáns máj ropogós zöldséggel
Hozzávalók:
50 dkg kacsamáj
30 dkg gomba
1 cs. zöldhagyma
só
bors
Elkészítés:
A kacsamájat megtisztítom, részeire vágom, majd kis borssal, kevés zsiradékon megsütöm.
Egy másik edényben kevés zsiradékra dobom a felszeletelt gombát. Nagy lángon inkább pirítom mint párolom. sózom borsozom. Mielőtt elkészül rádobom a felszeletelt zöldhagymát. Alaposan átkeverem, és ép csak egy kicsit összepirítom. Hogy az ízek ne keveredjenek, a máj és a ragu csak a tányéron találkozik. Rizzsel tálalom.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Mai blog: Elhagyott helyek: Hashima-sziget
Napi fotó: Egy igazán kemény fickó