Hétvégi dizájn: kenyér vánkos

Nem, ez nem egy habkönnyű kenyér receptje, élethű kenyérutánzat párnát vásárolhatsz. Hévégi dizájn kenyér párna

Tovább


Vaddisznó ragu erdőkerülő módra

Egy szép nagy darab vaddisznócomb csodás ajándék. De nem csak jóféle pörköltet lehet belőle készíteni, egy izgalmas raguval egészen fantasztikus ételt lehet belőle kihozni. Ebben a fogásban van egy-két merész párosítás, de bízz bennem, a végeredmény valami káprázatos lesz.

recept főétel húsétel meleg étel vaddisznó répa gomba bor narancs

Vaddisznó ragu erdőkerülő módra

Tovább


Napi stílus

Ezt konyhai dizájnt kár lenne kihagyni. Néhány remekbe szabott, illetve kötött darab.stílus dizájn konyha kötött

Tovább


Street Food: utcai melegszendvics

Adana Mahmut vegyes pirítósa Törökországban.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Street food törökország piriítós

(via youtube)

Tovább


Hétvégi dizájn: "Eredet" asztal

Emlékszel az eredet cím filmre, ahogy az álomvilágban összeborul a világ. Az építész álma most elkészült asztalként. Egy rémálom lehet takarítani, de ki ne szeretne egy ilyet.hétvégi dizájn asztal eredet álom világ

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.