Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az evés is lehet játék

Egy japán anyuka különleges gyerekbarát fogásai.

Tovább


Vacsora a város felett

A szingapúri libegő (lanovka, tényleg nincs magyar szó erre a járműre) különleges szolgáltatást kínál. Néhány fülkéjében út közben meg lehet vacsorázni a város felett.
Az ötlet alapjában véve zseniális, csak ott a gond, hogy egy ilyen utazás túl rövid egy normális étkezéshez. Táadásul ebben a műanyag evőszközös tálcás megoldásban simcs semmi romantuikus.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)

Tovább


Bundás cukkini sütőben

Egy egyszerűen elkészíthető, különleges köret, amely ráadásul még kalóriában sem dúskál. Melegen köret, hidegen vendégváró mártogatós. recept meleg étel hideg étel köret cukkini

Bundás cukkini sütőben

Tovább


Varázslatos fogások gyerekeknek

Egy japán anyuka mesterművei.dizájn étel japán gyerek fogás játék

Tovább


Az abszolút svájcibicska

Viktorinox Cheesemaster - 8 funkciós bicska fondüzésre optimalizálva.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.