Help Sales ÁSZF

Csokis mogyorós cantuccini

Ezt az isteni, száraz süteményt nevezik keksznek és kétszersültnek is, de valójában egyik sem. Az olaszok különleges sütemény száraz és kemény, arra van kitalálva, hogy valami forró ital mellé fogyasszuk. A klasszikus mandulás változat helyett most jöjjön egy csokis-mogyorós változat.

Csokis mogyorós cantuccini

Tovább


Mesés piték

Liz Joy pitéi olyan történetet mesélnek el, mint senki más. Süteményeinek teteje valójában egy ehető meseillusztráció.

Tovább


Rántott töltött szendvics

Érdekes utcai szendvics Koreából.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hetvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)

Tovább


Füstös saláta

Ennél kevés egyszerűbb saláta létezik, mégis egészen elképesztő íze van. Amikor először hozott nekem egy barátom, egészen elvarázsolt az íze. Az édessége, füstössége a fokhagymával olyan csodás harmóniában egyesül, hogy szinte lehetetlen abbahagyni. Egyszerűsége ellenére azóta töretlen nálunk a népszerűsége, nem is érdemes dupla mennyiségnél kevesebbet csinálni.

Füstös saláta

Tovább


Túl a tökfaragáson

Amikor Tomoko Sato japán művész 2004-ben Thaiföldön járt, megszerette a hagyományos thai faragó mesterséget. Megtanulta a technikát, visszatért Kiotóba, de a fáról a gyümölcsök és zöldségek faragására váltott.

Tomoko a hétköznapi terményeket bonyolult és látványos ehető szobrokká változtatja.

dizájn faragás zölség gyümölcs

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.