Csokoládé szobrászat

Tovább


A legnagyobb szerelem: nő és a tészta

Lehet férfit ennyire szeretni?

Tovább


Napi tipp - Borsópucolás

A borsópucolást általában nem szeretik az emberek, a finom, zsenge borsóból főzött levest annál inkább. Fiam - akárcsak én - imádja a nyers borsót enni. Sikerült vele egy mindkét félnek előnyös üzletet kötnöm: a tévé előtt ülve megpucolja a borsót, cserében minden ötödiket megeheti.

Az ötlet bevált: fiam alig várja, hogy hozzam haza a borsót, nekem van leves alapanyagom, neki csemegéje.

Tovább


Tükörtojás-virág

Egy egyszerű dizájn ötlettel fel lehet dobni a legegyszerűbb reggelit is. Egy kis játékosság, egy kis romantika, és mindjárt szebb a reggeli. Így készítettem tükörtojás virágot.

Tükörtojás-virág

Tovább


Hova rakjam a sört

Strandon, bulin, vagy horgászás közben kortyolgatjuk a sörünket, de kell a szabad kéz, le kell tenni valahova a sört. A földre nem szívesen tesszük le, mert valaki felrúgja, belemásznak a bogarak, stb. Ilyen helyzetekben lehet megoldás a sörtüske, egy kemping sörtartó, amelyet csak le kell szúrni a földbe. Az interneten megvásárolható 10 dollárért.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Csak hiszed, hogy azt látod

Napi videó:   Táncos lábú rendőrnő

Napi fotó:  Árnyékjáték

(via wanelo)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.