Libahájon sült kacsamáj

A gasztronómiai erkölcstelenség csúcsa.

Az ötlet a piacon fogant meg bennem, amikor a hentes pultjában egymás mellett pillantottam meg a hófehér libahájat, és a vörös, nem hízlalt kacsamájat. Az íze önmagában olyan fenséges, hogy minimális fűszerezést igényel.

Libahájon sült kacsamáj

Tovább


Tudod, hogy nem epret eszel?

Végre itt az eperszezon, a tavasz egyik legjobban várt időszaka. Az egyik legfinomabb gyümölcs, édes, lédús, zamatos, gondolatára is összefut a nyál a szánkban. De amit a boltban, vagy a piacon megveszel, az nem eper.

Tovább


Csirkemell tavaszváró módra

Ez az étel egy különleges kombináció, igazi íz orgia. Erőteljes, mégis egyszerre selymesen lágy is.

Csirkemell tavaszváró módra

Tovább


Grillezés az erkélyen

Akik lakótelepen laknak, kevesen tudják megtenni, hogy grillezzenek egy kicsit otthon. Viszont a német Astor Wohnideen dizájner csapata korrekt megoldást kínál, a terasz korlátjára rögzíthető grilltűzhellyel rukkoltak elő.

Tovább


Dugi pia készítés lépésről lépésre

Munkahelyi és zárt rendezvényekre ne üvegbe próbáld becsempészni az alkoholt. Ismeretlen jótevő csináld magad módszere zugivóknak.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.