Tipikus példája annak, hogy ez miért nem jutott még senkinek az eszébe.

Legyen az kerti parti, házibuli, vagy céges rendezvény, az egyik legnagyobb problémánk, hogy csak két kezünk van. És eljön a pillanat, hogy enni szeretnénk. Az egyik kezünkben van a papír vagy műanyag tányér, a másikban az ital, ööö… és kellene  egy harmadik kéz, amivel a szájunkhoz emeljük a falatot.

Erre nyújt szellemes megoldás a Go Plate. A tányér közepén egy kiemelkedés van egy nagy lyukkal, körülötte cikkekre van osztva a tányér. A különböző ételeket remekül elválasztják egymástól a kis falak. De most jön a lényeg, a tányért rá lehet húzni a sörösüvegre, az üdítős pohárra, vagy éppen a sörös dobozra. De még olyan is akad, amelyik pezsgőspohárra húzható. Így az italunk kvázi tányértartóként funkcionál, a felszabadult kezünkkel vígan falatozhatunk.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Ilyen egy bangladesi bőrgyár

Napi videó:   Máshol így csinálják a járdát

Napi fotó:  Kapd be!

(via goplate)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...