Help Sales ÁSZF

Légies alakok a tányéron

A japán konyha remeke, a szasimi (ez a nagyon friss, nyers halból vagy vékony darabokra szeletelt húsból álló japán finomság) a halak tálalásának egyik legjobb módja. Ez a finomság mára művészeti formává vált. A kulináris művész, Mikyoui0 táncoló, légiesen mozgó alakokat varázsol a tányérra.

dizájn tálalás japán szasimi sashimi

Tovább


Szasimi-művész

A japán konyha rajongói közül sokan egyetértenek azzal, hogy a szasimi (ez a nagyon friss, nyers halból vagy vékony darabokra szeletelt húsból álló japán finomság) a halak tálalásának egyik legjobb módja. Ez a finomság mára művészeti formává vált. A kulináris művész, Mikyoui0 így tálalja fel a szasimit.dizájn étel tálalás japán szasimi

Tovább


Különleges tálalás

Akik merik szokatlanul felszolgálni az ételt.dizájn tálalás extrém szokatlan

Tovább


Furcsa tálalás

Néhány étteremben meghökkentő módon kapjuk meg a megrendelt ételt. Jó poén, vagy ostobaság? Döntsd el magad.

Tovább


Kaja-stadion az alkalmazottaknak

Vasárnap rendezték a Super Bowl-t, az amerikaifutball-bajnokság, az NFL döntőjét. A Buzzfeed alkalmazottai közösen nézték a meccset, és hogy a éhen ne maradjanak, finom falatokból egy egész stadiont építettek fel. Az ötlet zseniális, és a kivitelezésre sem lehet panasz. Komoly munkát fektettek bele, és még egy kis fantáziával és humorral is megspékelték. Aki itt éhen marad, az meg is érdemli.

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.