A japán konyha remeke, a szasimi (ez a nagyon friss, nyers halból vagy vékony darabokra szeletelt húsból álló japán finomság) a halak tálalásának egyik legjobb módja. Ez a finomság mára művészeti formává vált. A kulináris művész, Mikyoui0 táncoló, légiesen mozgó alakokat varázsol a tányérra.

dizájn tálalás japán szasimi sashimi

 

dizájn tálalás japán szasimi sashimidizájn tálalás japán szasimi sashimidizájn tálalás japán szasimi sashimidizájn tálalás japán szasimi sashimidizájn tálalás japán szasimi sashimidizájn tálalás japán szasimi sashimidizájn tálalás japán szasimi sashimidizájn tálalás japán szasimi sashimidizájn tálalás japán szasimi sashimidizájn tálalás japán szasimi sashimidizájn tálalás japán szasimi sashimidizájn tálalás japán szasimi sashimidizájn tálalás japán szasimi sashimidizájn tálalás japán szasimi sashimidizájn tálalás japán szasimi sashimi

 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)