Help Sales ÁSZF

Művészet a tányéron

Jolanda Stokkermans Koerselben, egy kis belgiumi faluban él, két gyermekével és két Jack Russell kutyájával. Nagyjából egy évvel ezelőtt Jolanda elkezdett könnyű recepteket készíteni és fényképeket készíteni róluk. A tányérjain azonban nem ételeket, hanem híres színészek, pompás virágok és imádnivaló állatok láthatunk. Jolanda, más néven De Meal Prepper, ehető képeket készít. Néhány különleges alkotása.dizájn művészet étel tányér állat

Tovább


Állatok a tányérodban

Egy Belgiumban élő anyuka művészetté fejlesztette a tálalást. A tányéron készülő művei szigorúan ehető részekből készültek.dizájn tányér ehető kép művészet

Tovább


Hétvégi dizájn - diétás tányér

Egyél 50 százalékkal kevesebbet.

hétvégi dizájn tányér fél

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Oroszország, az utánozhatatlan
Macskaőrség:  Macskaóriások 4.  
Napi videó:  
Lamantin simogatás
Napi fotó: Ez az ajtó kék

hétvégi dizájn tányér fél

Tovább


Hétvégi dizájn: Einsteini tányéralátét

Meggörbíti a teret.

hétvégi dizájn tányéralátéthétvégi dizájn tányéralátét

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint negyvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Rá lehet bízni az apára a gyereket?
Macskaőrség:   Szárazedzés, avagy egy modern cica így tanul
Napi videó:   Mosógép áram nélkül
Napi fotó:  Tevefogat

hétvégi dizájn tányéralátét

Tovább


Mandala a tányérodban

Ha unalmasnak találod a napi műzlit, vigyél bele egy kis művészetet. Egy kis játékossággal különleges mandalákat rajzolhatsz a tányérodban. A Képek készítője, Amalia jelenleg a portlandi Maryland Institute College of Art vezetője. Ezekkel a képekkel próbálja az embereket az egészségesebb táplálkozásra csábítani.

Tovább

«
1234

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.