Help Sales ÁSZF

Fa vagy műanyag

A vágódeszkák örök kérdése: fa vagy műanyag? Melyik az egészségesebb, biztonságosabb, jobb? A fa kevésbé biztonságos a műanyagnál?

Mindenki másképp vélekedik, nézzük meg tudományos szemmel. Mikrobiológusok tesztelték, hogyan reagálnak a tisztításra ezek a felületek. A kísérletet Dr. Adam Ruben mikrobiológus végezte el. Három fa és három műanyag vágódeszkát használt:

Tovább


Napi coolság: Party tányér

Tipikus példája annak, hogy ez miért nem jutott még senkinek az eszébe.

Legyen az kerti parti, házibuli, vagy céges rendezvény, az egyik legnagyobb problémánk, hogy csak két kezünk van. És eljön a pillanat, hogy enni szeretnénk. Az egyik kezünkben van a papír vagy műanyag tányér, a másikban az ital, ööö… és kellene  egy harmadik kéz, amivel a szájunkhoz emeljük a falatot.

Erre nyújt szellemes megoldás a Go Plate. A tányér közepén egy kiemelkedés van egy nagy lyukkal, körülötte cikkekre van osztva a tányér. A különböző ételeket remekül elválasztják egymástól a kis falak. De most jön a lényeg, a tányért rá lehet húzni a sörösüvegre, az üdítős pohárra, vagy éppen a sörös dobozra. De még olyan is akad, amelyik pezsgőspohárra húzható. Így az italunk kvázi tányértartóként funkcionál, a felszabadult kezünkkel vígan falatozhatunk.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Ilyen egy bangladesi bőrgyár

Napi videó:   Máshol így csinálják a járdát

Napi fotó:  Kapd be!

(via goplate)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.