Néhány egyszerű ötlettel is fel lehet dobni az ünnepi asztalt.
Szasimi-művész
A japán konyha rajongói közül sokan egyetértenek azzal, hogy a szasimi (ez a nagyon friss, nyers halból vagy vékony darabokra szeletelt húsból álló japán finomság) a halak tálalásának egyik legjobb módja. Ez a finomság mára művészeti formává vált. A kulináris művész, Mikyoui0 így tálalja fel a szasimit.
A leghumánusabb párbajkészlet
Itt vér nem fog folyni, csak az élet vize.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel hetvenötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Cseréptálban sült zöldséges pulyka
Magyarországon ritkán használunk cseréptál, pedig isteni finomságokat lehet benne készíteni. Készülhet húsétel, zöldséges fogás, vagy a kettőt kombinálva egy finom egytálétel. Most az utóbbi készült, némi törökös jelleggel.
Cseréptálban sült zöldséges pulyka
Kolbászos-paradicsomos bab
Az ilyen hideg, nyirkos, téli estéken felértékelődnek a forró egytálételek, amelyek nem csak átmelegítik az embert, de a libbenő gőze felett, kanalazgatás közben olyan jókat lehet beszélgetni. Ez egy könnyen és gyorsan elkészíthető fogás, amikor nincs kedvünk a konyhában sokat pepecselni.
Kolbászos-paradicsomos bab