A gazdag szendvics a jó szendvics.
Egyszerű, gyorsan elkészíthető ínycsiklandozó falatkák. Ha korábban elkészítjük a májat, öt perc alatt elkészülhetünk vele. Ha kitesszük a társaság elé az asztalra, nagy sikere lesz. De ennek az a következménye, hogy pillanatok alatt elfogy.
Májpástétom falatkák
A tojásból nem csak egyszerű, megszokott krém készíthető, Egy kis ötlettel meg lehet változtatni a receptet, és az étel ízét. Egy finom és egyszerű szendvicskrém, ami pár perc alatt elkészül.
Magyaros tojáskrém
Hozzávalók:
7 tojás
10 dkg margarin
10 dkg tejföl
nyers paprikakrém (Erős Pista/Édes Anna)
Elkészítés:
A tojásból keményre főzzük, megpucoljuk hozzáadjuk a tejfölt, és a margarint, merülőmixerrel, vagy mixervágóval finom krémmé dolgozzuk. Ízlés szerinti mennyiségű paprikakrémmel elkeverjük.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizennégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Napi videó: Így mosnak kezet az űrben
Nem melegszendvics, nem hidegszendvics, de akár lehet ez is, az is. Ez egy köztes állapot, meleg szendvicsragu a kenyéren.
Padlizsános szendvicsragu:
Nem is tudom, mi lehetne a jó magyar neve, talán még a konzervics a legjobb. Ugyanis a dobozos sör vagy kóla után már a kaja is vehető automatából konzervbe zárva.