Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kedvenc szendvicseim

A gazdag szendvics a jó szendvics.

Tovább


Harmincperces hidegkonyha – májpástétom falatkák

Egyszerű, gyorsan elkészíthető ínycsiklandozó falatkák. Ha korábban elkészítjük a májat, öt perc alatt elkészülhetünk vele. Ha kitesszük a társaság elé az asztalra, nagy sikere lesz. De ennek az a következménye, hogy pillanatok alatt elfogy.

Májpástétom falatkák

Tovább


Ötperces hidegkonyha - Magyaros tojáskrém

A tojásból nem csak egyszerű, megszokott krém készíthető, Egy kis ötlettel meg lehet változtatni a receptet, és az étel ízét. Egy finom és egyszerű szendvicskrém, ami pár perc alatt elkészül.

Magyaros tojáskrém

Hozzávalók:
7 tojás
10 dkg margarin
10 dkg tejföl
nyers paprikakrém (Erős Pista/Édes Anna)

Elkészítés:
A tojásból keményre főzzük, megpucoljuk hozzáadjuk a tejfölt, és a margarint, merülőmixerrel, vagy mixervágóval finom krémmé dolgozzuk. Ízlés szerinti mennyiségű paprikakrémmel elkeverjük.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizennégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Az álcázás mesterei

Napi videó:   Így mosnak kezet az űrben

Napi fotó:  Haza kell vinni az ajándékot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Padlizsános szendvicsragu

Nem melegszendvics, nem hidegszendvics, de akár lehet ez is, az is. Ez egy köztes állapot, meleg szendvicsragu a kenyéren.

Padlizsános szendvicsragu:

Tovább


Candwich, a konzerv-szendvics

Nem is tudom, mi lehetne a jó magyar neve, talán még a konzervics a legjobb. Ugyanis a dobozos sör vagy kóla után már a kaja is vehető automatából konzervbe zárva.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.