Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

Túrós szalonnás töltött kifli

Érdekes, hogy amikor teljesen hagyományos összetevőket nem hagyományos módon készítünk el, mennyire más gasztronómiai élményt kapunk. tejfölt és túrót sokan eszünk otthon. De ez egy kiflibe töltve különleges meleg szendvics lehet.

Túrós szalonnás töltött kifli

recept melegétel szendvics szalonna túró

Tovább


Szerb hotdog

Ezt a receptet erős túlzás fúziós konyhának nevezni, hiszen csupán a dél-szlávok kedvenc csevapcsicsáját tálaltam az amerikai hotdoghoz hasonlóan. De gasztronómiai élményként megér egy próbálkozást.
melegétel recept szendvics csevapcsicsa

Szerb hotdog

Tovább


Olasz gombás pirítós

Egy újabb melegszendvics, amely szakít a hagyományos magyar szokásokkal. Egy kis mediterrán életérzés, és isteni ízek. A kenyér nem maga a fogás, hanem csupán a hordozó felület, a sajtot nem kell mindig ráolvasztani, hanem inkább egy kis mozzarellát válasszunk. És az egészet koronázzuk meg egy hatalmas adag gombával.recept meleg étel szendvics olasz gomba pirítós

Olasz gombás pirítós

Tovább


Grillsajtos-gombás pirítós

Napjainkban a melegszendvics megrekedt a sajtos-sonkás szendvicsnél, és a szendvicssütőben készült háromszögeknél. Pedig ennél sokkal izgalmasabban is el lehet készíteni. A kenyér nem maga a fogás, hanem csupán a hordozó felület, a sajtot nem ráolvasztjuk hanem inkább egy frillsajtott válasszunk. És az egészet koronázzuk meg egy hatalmas adag gombával.

recept melegétel szendvics gomba grillsajt

Grillsajtos-gombás pirítós

Tovább


A feketénél is feketébb hamburger

A japán Burger Kingek heti szenzációja a Fekete hamburger. Sok média úgy tálalja, mintha ez valami hú de eredeti ötlet lenne, de már két évvel ezelőtt is (először a McDonalds, majd a Burger King) volt egy ilyen akció japánban. sőt a tavalyi budapesti "Hamburger day"-en is bemutattak egy fekete hamburgert. De most még feketébb lett, rádobtak még egy (stílszerűen szenes) lapáttal.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.