Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sajtos sonkás karaj-rolád

Egy kis kézügyességet igénylő, de ennek ellenére könnyen és gyorsan elkészíthető, látványos fogás, ami melegen és hidegtálon tálalva is isteni finom.recept főétel húsétel melegétel sertés karaj sonka sajt rolád

Sajtos sonkás karaj-rolád

Tovább


Sonkába-sajtba csomagolt marharolád

A sonka és sajt egyszerűen megunhatatlan párosítást. De nem csak tölteléknek, vagy rátétnek lehet használni, csomagoljuk ebbe a húst. Mondjuk egy finom marharudacskát. recept főétel melegétel húsétel marha rolád sonka sajt

Sonkába-sajtba csomagolt marharolád

Tovább


Juhtúrós pulykarolád

A pulykamell az egyik legszárazabb hús, de sokan pont emiatt szeretik. Vagdalt, vagy rolád készítésére csak úgy alkalmas, ha ezt a szárazságát fellazítjuk. Ha ehhez valamilyen ízletes zsíros anyagot használunk, egészen különleges ízvariációkat kaphatunk. Ebben a receptben szalonnával, juhtúróval és sonkával teszem egészen különlegessé a roládot.

Juhtúrós pulykavagdalt

Tovább


Medvehagymás tojásrolád

Újra itt a medvehagyma szezon, és bár alaposan túl van lihegve a téma, szinte már hisztérikus magasságokba csap a medvehagyma imádat, csupán emiatt nem érdemes mellőzni ezt a finom csemegét.

Ez a recept szintén rendkívül egyszerű, gyorsan elkészíthető reggelire vagy vacsorára, nem bonyolultabb, mint egy rántotta elkészítése. És ami a legfontosabb, nyersen van benne a levél, semmit sem vesztett el tavaszi zsengeségéből, finom ízéből.

Medvehagymás tojásrolád

Tovább


Camembertes pulykarolád

Amikor egész pulykamellet dolgozunk fel, hosszú vékony csíkokat is szoktunk vágni, amely tökéletesen alkalmas hústekercsek készítésére. Múltkor úgy döntöttem, hogy két kedvenc csemegémet egy receptben egyesítem.

Camembertes pulykarolád

Hozzávalók személyenként:
3 hosszú és vékony pulykamell szelet
3 szelet bacon szalonna
3 db fél gyufásdoboz méretű camembert sajt darab

bors
zsiradék

Elkészítés:
A hússzeleteket sózom, borsozom, a szélére ráteszem a sajtot, és feltekerem rá a húst. A tekercset körbetekerem egy szelet szalonnával.

Egy cseréptálat kikenek egy kis zsiradékkal, és a tekercseket egymás mellé fektetem. A tálat lefedem egy alufóliával, és kb. 20 percig párolom. Ha megpuhult, leveszem a fóliát, és szép pirosra sütöm. Közben a húslével locsolgatom.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Higgy a szemednek - Anamorfikus művészet

Napi videó:   Rendes apa ilyet épít a fiának

Napi fotó:  Rhododendron-park, Kromlau, Németország

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.