Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Snidlinges juhtúrómártás

A frissen sült parázskrumpli önmagában is egy isteni étel, annyira jó, hogy még hús sem kell mellé. De ezt még lehet fokozni: egy markáns, fűszeres mártással csodát lehet tenni. A juhtúró markáns ízét tompítja a tejszín, és a snidling egy kis zöld frissességet visz bele. És még elkészíteni is gyors és egyszerű.

Snidlinges juhtúrómártás

Tovább


Csirkés grillbatyu

Olyan szép meleg őszi napok vannak, hogy még szívesen grillezek odakinn. Ez a recept egy kényelmes fogás: a batyukat el lehet készíteni előre, és csak át kell párolni őket a parázs felett, vagy akár beáshatjuk a hamuba is. A hús megpuhul, de mellette a zöldségek kellemesen ropogósak maradnak.

Csirkés grillbatyu

Tovább


Fűszeres parázsburgonya juhtúrós joghurttal

Amíg lehet friss parázsburgonyát kapni, addig mindig hozok haza a piacról. Sajnos gyorsan véget ér a zsenge csemege időszaka. A parázsburgonya olajban kisütve kis ráncos golyó lesz, mintha valamilyen különleges termés, vagy furcsa lény tojása lenne. De rendkívül ízletes, és egy vékony fűszerkéregben és egy intenzív ízű mártogatóval maga a tökély.recept melegétel főétel köret parázsburgonya

Fűszeres parázsburgonya juhtúrós joghurttal

Tovább


Rozmaringos parázsburgonya fokhagymás tejföllel

Az egyszerűség tökéletessége. Nagy nyári kedvencem a parázsburgonya. Ez az egyik legegyszerűbb recept, mégis a maga nemében maga a tökély. Remek köret, de akkor a legjobb, ha egy tányérra halmozzuk, mellé csapjuk a tejfölt, és kiülünk a teraszra a meleg nyári alkonyatba, és élvezzük a pillanatot. Vagy csak rakd az asztal közepére a két tálat, és a barátokkal - csak úgy kézzel - eleszegetitek.

Rozmaringos parázsburgonya fokhagymás tejföllelRecept melegétel főétel köret parázsburgonya

Tovább


Mustáros-csirkés parázsburgonya

Imádom a parázsburgonyát. Ez az apró újkrumpli, amit csak megmosni kell, és egy kicsit átdörgölni, és már használható is. Egy darab egy falat, és olyan jól mutatnak a tányéron az apró golyók. Tökéletesen alkalmas arra, hogy egytálételeket készítsünk belőle. Egy könnyen elkészíthető, ízletes recept.recept főétel melegétel újburgonya parázsburgonya csirke mustár hagyma

Mustáros-csirkés parázsburgonya

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.