A tökéletes tavaszi levesbetét. Tartalmas ragulevesekben a legjobb.
Medvehagymás galuska
A tökéletes tavaszi levesbetét. Tartalmas ragulevesekben a legjobb.
Medvehagymás galuska
A karaj kétség kívül az egyik legfinomabb sertéshús. Formája miatt tökéletesen alkalmas zsebes töltött hús készítésére. A padlizsán viszont jól megfűszerezve tökéletesen alkalmas a töltésre. Ha amúgy is készítünk Vinetta-krémet, töltsük meg azzal.
Padlizsánnal töltött karajzseb
A sül csirke nagyon közel áll a magyar ember szívéhez, pláne a gyomrához. Egy jó fűszeres sült csirkével a mennybe lehet röpíteni az embert. De ezt a hatást még lehet fokozni. Nálunk nem annyira ismert módszer, hogy a fűszerek egy vastag mázban lepjék be a csirkét. Sokkal több összetevő, sokkal gazdagabb ízek. A benne lévő cukor karamellizálódik, és gyönyörű, sötét, vöröses-barna, sűrű, vastag mázat kapunk. Igazi íz robbanás.
Mázas csirkemell