Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ujjvédő húsfogó

Na most akkor el kellene dönteni, hogy kézzel eszünk, vagy nem. Ha igen, akkor erre mi szükség?

Pláne hogy 12 darabért (8 pár) 25 dollárt kérnek.

Tovább


Konyhai szemétkedés

Amikor egy troll a szakács, akkor így készül a papírvékony rántott hús.

Tovább


Körtés lilakáposzta lekvár

Vakkóstolás során mindenkinek nagyon ízlett, de nem tudtak rájönni miből készült. Nem véletlenül. Elsőre talán furcsán hangzik: káposztából lekvár. Pedig igazán különleges, pikáns lekvár készíthető, amely tökéletes kísérő sült húsok mellé.

Körtés Lilakáposzta lekvár

Tovább


Húscafat-leves

Vettem, feldolgoztam, vétek kidobni a maradékot.

Hétvégén nagyobb társaságot láttam vendégül, csevapcsicsát , pleskovicát, és hamburgert sütöttem roston. Nagyobb mennyiségű marhahúst vásároltam, és egyszerre dolgoztam fel az egészet. Megtisztítottam, levágtam a hártyás részeket, kivágtam az inakat, és daráláshoz felkockáztam a húst. A leeső hulladék nagy, húscafrangokkal borított halmot alkotott. Morogtam magamban, hogy ennyi húsból már leveset lehet főzni. Ekkor villant be az ötlet.

Tovább


Négyhúsos bableves bográcsban

Tegnap egy nagyobb társasággal, a fiam osztálytársaival, és azok családjával tartottunk egy batyus mulatságot a természetben. Mi úgy döntöttünk, hogy egy nagy bogrács bablevessel járulunk hozzá az össznépi hedonizáláshoz. Kicsit megvariáltuk a szokásos levest, hogy izgalmasabb legyen. Így született meg a

Négyhúsos bableves bográcsban

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.