Na most akkor el kellene dönteni, hogy kézzel eszünk, vagy nem. Ha igen, akkor erre mi szükség?
Pláne hogy 12 darabért (8 pár) 25 dollárt kérnek.
Na most akkor el kellene dönteni, hogy kézzel eszünk, vagy nem. Ha igen, akkor erre mi szükség?
Pláne hogy 12 darabért (8 pár) 25 dollárt kérnek.
Vakkóstolás során mindenkinek nagyon ízlett, de nem tudtak rájönni miből készült. Nem véletlenül. Elsőre talán furcsán hangzik: káposztából lekvár. Pedig igazán különleges, pikáns lekvár készíthető, amely tökéletes kísérő sült húsok mellé.
Körtés Lilakáposzta lekvár
Vettem, feldolgoztam, vétek kidobni a maradékot.
Hétvégén nagyobb társaságot láttam vendégül, csevapcsicsát , pleskovicát, és hamburgert sütöttem roston. Nagyobb mennyiségű marhahúst vásároltam, és egyszerre dolgoztam fel az egészet. Megtisztítottam, levágtam a hártyás részeket, kivágtam az inakat, és daráláshoz felkockáztam a húst. A leeső hulladék nagy, húscafrangokkal borított halmot alkotott. Morogtam magamban, hogy ennyi húsból már leveset lehet főzni. Ekkor villant be az ötlet.
Tegnap egy nagyobb társasággal, a fiam osztálytársaival, és azok családjával tartottunk egy batyus mulatságot a természetben. Mi úgy döntöttünk, hogy egy nagy bogrács bablevessel járulunk hozzá az össznépi hedonizáláshoz. Kicsit megvariáltuk a szokásos levest, hogy izgalmasabb legyen. Így született meg a
Négyhúsos bableves bográcsban