Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fetás görög húspogácsák

Egy viszonylag olcsó és könnyen elkészíthető grillfogás. A görög ízvilág már önmagában elég lenne, de a közepében rejtőző fetadarab teszi fantasztikussá.

recept főétel melegétel húsétel görög húspogácsa fasirt feta

Fetás görög húspogácsák

Tovább


Mázas baconos húsgolyó

Szeretem a fasírtok és húsgolyók minden formáját a svédtől kezdve a görögön át, egészen a klasszikus magyarig. Ez a recept most kicsit izgalmasabb, távolabb megyünk érte, az amerikai Tex-Mex konyha jegyeit viseli. Csípősebb is, mint amit megszoktunk. De a lényeg az, hogy az íze fergeteges.

Mázas baconos húsgolyórecept főétel melegétel húsétel húsgombóc fasírt bacon BBQ csili

Tovább


Baconba csomagolt húsgombóc

Ha már unod a hagyományos fasírtot, esetleg csak szeretnél valami újat kipróbálni, akkor ez a recept neked való.recept főétel húsétel melegétel fasírt húsgombóc bacon

Tovább


Görög töltött húsgolyó

Szeretem a görög konyhát, de úgy általában rajongok a mediterrán konyháért. Különösen a roston sültek fűszerezését szeretem. Másik nagy kedvencem a tötltött ételek, egy kis töltelékkel megduplázni az élvezetet. Ezt a két szenvedélyemet egyesítettem ebben a receptben. Hétvégén Eredetileg roston sütöttem volna, de az eső megakadályott benne. Olajban kisütve is nagyon finom volt. Köretként hétfői receptemet, a burgonya gratint adtam hozzá.

recept főétel melegétel húsétel sült fasirt húsgolyó görög töltött feta

Görög töltött húsgolyó

Tovább


Zombi fasirt

A zombik már a spájzban vannak. Pontosabban a tányéron. Zombinyelű nyársak a partifasirtok felszúrására. Egy csomagban hat szürke és hat zöld agyevő. A készlet 11 dollárért megvásárolható az interneten.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.