Az olasz és francia konyha isteni keresztezése. Egyszerű és gyors recept. A tökéletes fúziós-konyha.
Gnocci Camembert-szószban
Az olasz és francia konyha isteni keresztezése. Egyszerű és gyors recept. A tökéletes fúziós-konyha.
Gnocci Camembert-szószban
A hagyma és krumpli alap, de most másképp készül el.
Mi magyarok igazi krumplis nép vagyunk, minden formában hatalmas mennyiségben esszük a krumplit. Köretként is számtalan formában kerül a tányérunkra. Most egy olyan receptet mutatok be, amely a téli sütőbe varázsolja a nyári grillezést, és ügyelünk az ínycsiklandozó látványra is. Sőt, így Márton nap után nem sokkal, libásítjuk egy kicsit.
Köret másképp - hagyma és krumpli
A magyar egy trükkös nép, ez igaz a konyhában is. Például a süteményekből legjobban a tölteléket szeretjük, ezért feltaláltuk az ehető csomagolásba rakott tölteléket, és elneveztük rétesnek. Ugyanígy szeretjük a különféle húsokat sonkával, sajttal, gombával tölteni. Ebben a receptben kimarad hús, és csakis a töltelékre koncentrálunk. Könnyen elkészíthető, gyors recept.
Töltött sonka
Néha egész egyszerűen lehet teljesen újnak látszó fogásokat kitalálni. Ha nem hagyományos módon rakjuk össze az ételt, ha nem a megszokott hozzávalókat használunk, máris valami új kerül ki a kezünk közül. Egy egyszerű, gyorsan összedobható, és nem hagyományosan töltött paprika.
Gombás-sonkás kápiapaprika
A magyar konyha talán legalapvetőbb alapanyaga a hagyma. Nyersen, párolva, sütve, bundázva, grillezve, vagyis mindenféle módon fogyasztjuk. Szinte nem lehet túl sok belőle. Ezek után nem is meglepő egy olyan fogás, ahol a hús valósággal el van temetve a hagyma alá: minden szelet húsra egy fej hagyma jut.
Gombás hagymába temetett karaj