Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

 Gnocci Camembert-szószban

Az olasz és francia konyha isteni keresztezése. Egyszerű és gyors recept. A tökéletes fúziós-konyha.

Gnocci Camembert-szószbanrecept főétel melegétel tészta gnocci Camembert

Tovább


Köret másképp

A hagyma és krumpli alap, de most másképp készül el.

Mi magyarok igazi krumplis nép vagyunk, minden formában hatalmas mennyiségben esszük a krumplit. Köretként is számtalan formában kerül a tányérunkra. Most egy olyan receptet mutatok be, amely a téli sütőbe varázsolja a nyári grillezést, és ügyelünk az ínycsiklandozó látványra is. Sőt, így Márton nap után nem sokkal, libásítjuk egy kicsit.

Köret másképp - hagyma és krumplirecept melegétel köret krumpli hagyma

Tovább


Töltött sonka

A magyar egy trükkös nép, ez igaz a konyhában is. Például a süteményekből legjobban a tölteléket szeretjük, ezért feltaláltuk az ehető csomagolásba rakott tölteléket, és elneveztük rétesnek. Ugyanígy szeretjük a különféle húsokat sonkával, sajttal, gombával tölteni. Ebben a receptben kimarad hús, és csakis a töltelékre koncentrálunk. Könnyen elkészíthető, gyors recept.recept főétel melegétel húsétel sonka sajt gomba

Töltött sonka

Tovább


Gombás-sonkás kápiapaprika

Néha egész egyszerűen lehet teljesen újnak látszó fogásokat kitalálni. Ha nem hagyományos módon rakjuk össze az ételt, ha nem a megszokott hozzávalókat használunk, máris valami új kerül ki a kezünk közül. Egy egyszerű, gyorsan összedobható, és nem hagyományosan töltött paprika.recept melegétel főétel sonka gomba kápia

Gombás-sonkás kápiapaprika

Tovább


Gombás hagymába temetett karaj

A magyar konyha talán legalapvetőbb alapanyaga a hagyma. Nyersen, párolva, sütve, bundázva, grillezve, vagyis mindenféle módon fogyasztjuk. Szinte nem lehet túl sok belőle. Ezek után nem is meglepő egy olyan fogás, ahol a hús valósággal el van temetve a hagyma alá: minden szelet húsra egy fej hagyma jut.recept főétel melegétel húsétel karaj hagyma gomba temetett

Gombás hagymába temetett karaj

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.