Egy egyszerű trükkel csodát lehet tenni.
Dévényi kakukkfüves sertésszelet
Fotószakács: Török pecsenye
Egyszer egy török élelmiszer boltban vásárolgattam, amikor rábukkantam az ő gyros fűszer-keverékükre. (Gondolom eredetileg döner kebab keverék lenne, de már alkalmazkodtak Magyarországhoz, itt minden gyros.) Megtetszett, hogy teljesen más az illata, mint a görög keveréké. Vettem néhány dekával, és ezt az egyszerű ételt találtam ki. 20 perc alatt elkészíthető, egyszerű, és olcsó.
Török pecsenye
Hozzávalók:
Hamis kínai dió
Az még érthető, hogy a Dejó napraforgómagból készül, de hogy a héjasat is hamisítják.
Február 15-én Li úr vásárolt 2,5 kiló diót egy utcai árustól Csengcsou városában, Henan tartományban. Miután hazaért, és feltörte a diókat, egy részében betondarabokat talált. A nagyobb profit érdekében az eladó összegyűjtötte azokat a diókat, amelyeknek szépen kettévált a héja. Kiszedte a dióbelet, és betondarabot rakott a helyére. Hogy ne zörögjön a beton papírba csomagolta. Ezután a két felet összeragasztotta.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizennégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Mai blog: 24 karátos aranyozott szivar
Napi videó: Féktelenül boldog kutya
Napi fotó: Az észak-koreai tábornokok krémje
(via ministryoftofu)