Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Baconba csomagolt töltött cukkini

Minden évben két cukkini palántát ültetünk a kertbe. Annyi terem rajta, hogy augusztustól nem győzzük enni, állandóan van 2-3 darab a kamrában. Egy is elég lenne, de nem kockáztatunk, mert ha az elpusztul, cukkini nélkül maradunk. Augusztusban és szeptemberben rendszeresen készül valamilyen cukkini fogás. Most egy igen finom receptet mutatok nektek, amelyben valójában nem is a cukkini dominál.

Baconba csomagolt töltött cukkinirecept főétel melegétel húsétel cukkini töltött bacon gombóc

Tovább


Sörkorcsolya helyett – Baconos gofri

Ha gofriról van szó, még mindig leragadunk a csokis - leváros-tejszínhabos - nutellás verziónál. Pedig a gofri tésztájából is elhagyható a cukor, és így valami mássá válik. Múltkor megmutattam, milyen , ha úgy készítjük el, mint kedvenc lángosunkat. Most süssünk bele bacont, és isteni rágcsálnivaló lesz belőle a sör mellé. A hatást még fokozhatjuk, ha a fokhagymás tejfölt kínálunk mellé.főétel sütemény sós gofri bacon

Sörkorcsolya helyett - Baconos gofri

Tovább


Baconbe csavart kukorica

Az egyszerűség gyönyörűsége

Kis hazánkban leragadtunk a kukorica főzésénél, pedig ezt a csöves gyönyörűséget bizony sütni is lehet. Egyetlen egyszerű trükkel egy kitűnő köretet kínálhatunk a hús mellé, de önmagában is kiváló.

recept főétel melegétel sült bacon

Baconbe csavart kukorica

Tovább


Baconba csomagolt húsgombóc

Ha már unod a hagyományos fasírtot, esetleg csak szeretnél valami újat kipróbálni, akkor ez a recept neked való.recept főétel húsétel melegétel fasírt húsgombóc bacon

Tovább


Baconbe göngyölt gomba

Gomba szinte állandóan van itthon. Melegszendvicstől a pizzáig sok mindenbe kerülhet, de nem ritka, hogy a fiamra rátör a gombapanírozási láz. Ez a recept készíthető sütőben, grillben, de ha meleg az idő, a kerti faszenes grillben a legjobb. Emellett tökéletesen alkalmas arra, hogy a maradék száraz, de finom aromás sajtokat felhasználjuk.

Egy gyors, mégis ízletes vacsora. Mire felmelegszik a sütő, elkészülünk vele. Csak győzzünk eleget csinálni. Ráadásul még hidegen is finom.

Baconbe göngyölt gombarecept főétel melegétel gomba bacon sajt

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.