Ez az egyik kedvenc zöldköretem sült húsokhoz, de volt már olyan is, hogy pusztán csak ezt ettem vacsorára. Igazán pikáns, a zöldbabnak egészen különleges ízt kölcsönöz. Még megrögzött húsevő barátom is rajongójává vált.
Ez az egyik kedvenc zöldköretem sült húsokhoz, de volt már olyan is, hogy pusztán csak ezt ettem vacsorára. Igazán pikáns, a zöldbabnak egészen különleges ízt kölcsönöz. Még megrögzött húsevő barátom is rajongójává vált.
Egy new yorki művész, Beth Galton furcsa módon fényképezte le az ételeket. Mintha kettécsapta volna egy borotvaéles pengével.
A gasztronómiai erkölcstelenség csúcsa.
Az ötlet a piacon fogant meg bennem, amikor a hentes pultjában egymás mellett pillantottam meg a hófehér libahájat, és a vörös, nem hízlalt kacsamájat. Az íze önmagában olyan fenséges, hogy minimális fűszerezést igényel.
Libahájon sült kacsamáj
Ez az étel egy különleges kombináció, igazi íz orgia. Erőteljes, mégis egyszerre selymesen lágy is.
Csirkemell tavaszváró módra