Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mustáros rakott tarja

A sertéstarja sokak által kedvelt húsfajta, fokhagymás sültek, és a kerti sütögetések elmaradhatatlan kelléke. De nem csak sütve finom, zöldségek között fekve, fűszeres pácban párolódva csodás egytálételt kapunk. A zöldségek gőzében a hús olyan puhára párolódik, hogy villánk alatt egyszerűen szétomlik, miközben a húsról lekerülő fűszerek a zöldségek ízét gazdagítják. Könnyen elkészíthető, és egyszerűségében rejlik nagyszerűsége.recept főétel melegétel húsétel egytálétel tarja krumpli hagyma pác

Mustáros rakott tarja

Tovább


Füstölt csirke- és pulykamell

Új finomság tűnt fel a piacon.teszt alapanyag csirkemell pulykamell füstölt

Tovább


Hétvégi dizájn: a legszebb csokor

hétvégi dizájn csokor virág whisky ír

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Apák és pici gyerekeik
Macskaőrség: Smucig macskák  
Napi videó:  Mutasd meg, milyen kemény vagy
Napi fotó: Ki vigyáz kire?

(via insagram)

hétvégi dizájn csokor virág whisky ír

Tovább


Köret másképp

A hagyma és krumpli alap, de most másképp készül el.

Mi magyarok igazi krumplis nép vagyunk, minden formában hatalmas mennyiségben esszük a krumplit. Köretként is számtalan formában kerül a tányérunkra. Most egy olyan receptet mutatok be, amely a téli sütőbe varázsolja a nyári grillezést, és ügyelünk az ínycsiklandozó látványra is. Sőt, így Márton nap után nem sokkal, libásítjuk egy kicsit.

Köret másképp - hagyma és krumplirecept melegétel köret krumpli hagyma

Tovább


Gombás hagymába temetett karaj

A magyar konyha talán legalapvetőbb alapanyaga a hagyma. Nyersen, párolva, sütve, bundázva, grillezve, vagyis mindenféle módon fogyasztjuk. Szinte nem lehet túl sok belőle. Ezek után nem is meglepő egy olyan fogás, ahol a hús valósággal el van temetve a hagyma alá: minden szelet húsra egy fej hagyma jut.recept főétel melegétel húsétel karaj hagyma gomba temetett

Gombás hagymába temetett karaj

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.