Ez a Maple Bacon Coffee Porter sör, gyártója  a Funky Buddha Bewery. Pontosan azt kapod amit a neve is elárul, a sört juharsziruppal, szalonnával és kávéval ízesítették. Alkoholtartalma 6,4 százalék. 


Gyártója szerint: „"Egy pohárral kiválthatunk egy reggeli étkezést. Egy pohár Maple Bacon Coffee Porter sörben az összetett ízek játszanak az érzékszervekkel. Zubog az átlátszatlan ébenfekete sör. Illatában elegyedik a ragacsos juharszirup, a kávé és tejszín Fényűzően krémes, rétegekben érnek az ízek. Az édes maláta és a karamella utat enged a szalonnának a kávénak, és a sós csokoládénak. Ezt befejezi a ragadós, gazdag, és édes juharszirup íz, ami kellemesen elnyújtózik a nyelveden.


Te bevállalnád?

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonnégyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Rejtőzködő baglyok

Napi videó:   Ilyen lenne az igazi biatlon verseny

Napi fotó:  Télanyó fűzfája

Macskaőrség:   Túl cuki II.


(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...