Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem, ezt nem rajzolták

Olyan, mint egy fekete-fehér könyvillusztráció. A kedvencem ez a létező és működő kávézó Dél-Koreában.dizájn rajz kávézó illusztráció

Tovább


Bagoly kávézó

Őrület Japánban. Hosszú sorban állnak, hogy bejussanak.dizájn japán kávézó bagoly

Tovább


Latte művészet

A kemény tejhabból szobrászkodni, komoly ügyességet kíván, és igazi varázslói is vannak. Szép 3D alkotásokat csak kevesen tudnak készíteni.

DIZÁJN latte kávé hab 3DDIZÁJN latte kávé hab 3D​​

Tovább


Zombi bögre

Kávésbögrék horror-rajongóknak. Ehhez kell erős gyomor, nem a kávéhoz.dizájn bögre kávés horror zombi

Tovább


Madár a kávédon

Míg a bariszták némelyike ​​virágokat, szíveket, vagy néha híres festményeket hoz létre a tejhab tetején, Ku-san úgy döntött, hogy a latte művészetet egy másik szintre viszi, és a kedvenc teremtményeit, a madarakat festi a kávéra.

A Japán Ku-san egy otthoni barista, aki hobbiként tanulta meg a latte művészetet. Egy papagáj, Sakura tulajdonosaként két szenvedélyét egyesítette, és mindenféle színes madarat készít a kávéscsészékre.dizájn kávé latte madár

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.