Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fokhagymás kenyér

Egy omlós, puha, fehér kenyér, amely a fokhagymás vajtól egészen fantasztikus aromát kap. Nem is kell hozzá semmi, csak letörünk belőle egy darabot és elmajszoljuk.

recept kenyér fokhagymás

Fokhagymás kenyér

Tovább


Zöldhagymás kétsajtos kenyérlepény

Zöldhagyma (esetleg tavasszal medvehagyma) és finom sajtok. Mi más kell egy egyszerű, de finom vacsorához?recept főétel melegétel tészta kenyér medvehagyma cheddar mozzarella

Zöldhagymás kétsajtos kenyérlepény

Tovább


Sonkás-lilahagymás lepény

Vastagon megkenve fokhagymás tejföllel, kétféle sajttal, hogy tökéletes legyen.

Imádom a kenyerek és péksütemények minden fajtáját, de szívemhez talán a legközelebb a kenyérlepények állnak. Legyen, csak önmagában, vagy készüljön belőle, pomposka vagy pizza, mindegy, egyik jobb, mint a másik. Minden nép kitalálta a sajátját, gyakran nem is állnak messze egymástól. Hogy mit rakunk a tetejére? Csak a fantáziánk és a hűtőszekrény tartalma szab határt.

Ez a recept szintén nagy kedvenc: a fokhagymás tejföl tökéletes alap, a sült sonka és a lilahagyma tökéletes páros, ezt koronázza meg a mozzarella selymes nyúlóssága, és a cheddar finom aromája.recept főétel melegétel kenyér lepény sült sonka lilahagyma tejföl sajt

Sonkás-lilahagymás lepény

Tovább


Gyökérkenyér

Ez a kenyér az egyik legnagyobb kedvencem. Rusztikus, vastag és ropogós héj, puha belső, ha az ember ránéz, már összefut a nyál a szájában. Mindezek ellenére nagyon könnyű elkészíteni, nem kell hozzá sem kenyérsütőgép, sem komoly erőfeszítés. Pár perc munka és néhány óra türelem.recept kenyér gyökérkenyér

Gyökérkenyér

Tovább


Mediterrán töltött kenyérke

Gyorsan és könnyen elkészíthető finomság. Melegen szeretem a legjobban, de hidegen is kiváló. Pompás megoldás a maradék sült hús felhasználására, a töltelék összetevői és arányai ízlésünk szerint változtatható. Tökéletesen alkalmas egy kirándulásra is. Nemcsak kitűnő vacsora, de a gyerek ragaszkodik hozzá, hogy ezt adjak neki az iskolába tízóraira.

Mediterrán töltött kenyérkerecept tészta kenyérke töltött mediterrán hús zöldség pizzaszósz

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.